Névjegy

Ne kérdezd meg hogy vagyok mert nem ismersz! Ne kérdezd meg hogy kik a spanjaim mert nem ismersz! Ne kérdezd hogy kiért állok fel mert nem ismersz! Ne kérdezd hogy hogyan játszok mert nem is ismersz! Ne mond hogy spanok vagyunk, miközben nem ismersz! Ne mond hogy tisztelsz miközben nem ismersz! Ne mond hogy elszálltam miközben nem is ismersz! Ne mond hogy megszerettél, miközben nem ismersz! Ne mond hogy meguntál miközben nem is ismersz! Ne mond hogy igazat mondtam mert nem is ismersz! Ne mond azt hogy hazudtam mert nem is ismersz! Ne mond hogy tudsz rólam mindent mert nem is ismersz!

dóris képek

Apa

2010.07.27. 16:30 - szepesvirág

Az elmúlt pár évben nem sokan hallották tőlem ezt a szót, pláne boldogan kimondva. Az én szemembe te már nem vagy apa, se ember. A három, legtöbbet adó személyt bántod, gyűlölöd... Kidobni a kukába egy csészét, amiből a nagyanyám ivott?!... Nagy okosságra és bölcsességre vall... Mint egy sértődött kisgyerek közel az 50hez. És mire? Mire vagy úgy megsértődve? Azért, mert mindened megvan? Cigizel, iszol, mész, amerre akarsz. Magadra haragudhatsz egyedül... Ilyen élete lenne valakinek, mint ami neked volt eddig... a két kezét összetenné. Volt egy szép, rendes, odaadó feleséged, aki minden szavadra ugrott, egy lányod, és van még(!) egy fiad. Kívánom, hogy már ne túl sokáig élj velünk együtt, mert a türelem és a normális szavak fogytán vannak irántad.

Pedig jó lenne valakit apának hívni. Egy normális, odaadó apával élni. És szerintem már ismerek egy jelöltet. :)
Több bejegyzést immár nem kívánok ennek a személynek szentelni, ugyanis nem olvassa, de meg se érdemli, hogy említsem valahol is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása